Betonul polimer, ca si betonul amprentat, face parte din aceeasi categorie a betoanelor decorative. Modul de aplicare consta in intinderea pe o suprafata existenta din beton a unui strat de material colorat in masa, foarte rezistent, in grosime de 10-20mm, ce poate fi amprentat

Navigare rapida in articol

Definitie

Este solutia ideala pentru acoperirea suprafetelor verticale cum sunt socluri de case, garduri, etc, precum si suprafetelor orizontale ca aleile pietonale, scari cu trepte si contratrepte etc. Se poate aplica pe orice suprafata pe care a fost turnat beton.

Beton polimer suprafete verticale + orizontale
Beton polimer

Betonul polimer se obtine prin mixarea unui polimer lichid cu ciment, fibre elastice, pigmenti, nisip, in proportii bine stabilite rezultand un amestec de consistenta untului ce poate fi aplicat pe orice suprafata orizontala, verticale sau inclinata. Nimic nu mai impiedica textura, colorarea si rezistenta sa “imbrace” orice forme arhitecturale, totul rezultat al creativitatii.

Avantaje

Avantajele economice sunt evidente… Betonul polimer se aplica, ca o solutie ideala, in cazul realizarii unui pavaj nou pe o suprafata de beton veche, deteriorate.

Betonul polimer este solutia perfecta a celor pragmatici, care vor sa renoveze, reconditioneze sau sa construiasca intr-un timp relativ scurt, fara a pierde din efectul, calitatea si durabilitatea lucrarii.

Contact

Pentru orice informatie cu privire la realizarea de lucrari sau vanzare si distributie de materiale si/sau unelte si scule speciale va rugam sa ne contactati.