...::: Virutex Pavaje :::... Beton: Amprentat, Polimer, Elicopterizat
  Compania   Vanzari & Distributie   Executie Lucrari   Portofoliu Lucrari   Contact  
 
Beton Amprentat
Beton Polimer
Beton Elicopterizat
Avantaje & Calitate
Matrite & Culori
Portofoliu Lucrari
Pardoseli Epoxidice
 
 
 
Suntem importatori si distribuitori de materiale si scule speciale pentru realizarea lucrarilor de pavaje din beton amprentat.
Punem la dispozitia firmelor interesate intraga gama de produse la preturi exceptionale.
...detalii
 
 

Executam lucrari de pavaje din beton amprentat, pardoseli industriale din beton superfinisat (elicopterizat), piscine din beton proiectat in toata tara. Nu ezitati sa ne contactati...

 

...detalii
 
 

Compania noastra executa lucrari de tip beton amprentat si beton elicopterizat la preturi avantajoase.Dispunem de materiale si scule necesare realizarii acestor tipuri de lucrari.

- o firma romaneasca cu capital autohton, infiintata in anul 2002.
Obiectul activitatii noastre il reprezinta toate tipurile de pardoseli de beton: pardoseli industriale elicopterizate (superfinisate) - cu sau fara cuart colorat (rezistente la uzura); pardoseli din beton amprentat; pardoseli speciale; beton proiectat - destinat realizarii de piscine; precum si lucrari de intretinere si reparare in domeniile mai sus amintite. De la inceputul existentei noastre am executat lucrari de toate tipurile, in toata Romania.
Suntem, totodata, importatori si distribuitori de materiale si scule speciale pentru realizarea lucrarilor de pavaje din beton amprentat. Astfel putem pune la dispozitia firmelor interesate intraga gama de produse necesare realizarii de lucrari la preturi exceptionale.
Pentru orice informatie cu privire la realizarea de lucrari sau vanzare si distributie de materiale si/sau unelte si scule speciale va rugam sa ne .

Beton amprentat
  Compania :: Vanzari & Distributie :: Executie Lucrari :: Portofoliu Lucrari :: Contact ...::: Virutex Pavaje :::...
copyright 2008 Virutex Pavaje
Beton amprentat | Pavaje din beton amprentat | Pavaj beton amprentat